Openingstijden:

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

 

 

Gesloten

9.30-17.30

9.30-17.30

9.30-17.30

9.30-17.30

9.30-17.30

Gesloten

 

 

Bergselaan 291, 3038CG Rotterdam

Bezoek onze winkel in Rotterdam. Ervaar de duurzame conceptstore met koffiebar.

Koffiebar

Achter in de winkel vind je een bar met heerlijke koffie, thee en sappen. Daarnaast kun je ook terecht voor een kleine, wisselende kaart met lunch en gebak. Verspreid door de winkel zijn verschillende plekjes om te gaan zitten. Geniet hier van je koffie of klap even je laptop open om de mail bij te werken. WIFI en stroom all inclusive. 

Samenwerken?!

Ben je een ondernemer met een mooi duurzaam verhaal of product? Contact ons voor de mogelijkheden voor een samenwerking. 

Neem ook alvast een kijkje in onze webshop, de (online) winkel vol originele items met een verhaal. Gemaakt door lokale ondernemers, of juist mooie vondsten die we elders opdoen. 

Events

Eens in de zoveel tijd wordt de shop omgebouwd tot workshop- en eventruimte. Op de agenda vind je wat er aankomt. Wil je zelf iets organiseren? Stuur een berichtje en we kijken samen naar de vele mogelijkheden.

10% Welkomskorting

Schrijf je nu in voor de Basecamp nieuwsbrief 🎁

Hey daar, leuk dat je hier bent! Meld je aan om op de hoogte te blijven van onze nieuwste duurzame vondsten, weetjes, events, aanbiedingen en ontvang 10% korting op je eerste aankoop.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.