Buitenkaars XXL Sculpture

65,00

✅ Binnen 1-2 werkdagen verzonden

✅ Bezorging GRATIS vanaf €55

✅ GRATIS retour binnen 30 dagen

✅ Duurzaam verzonden met restmaterialen

Uitverkocht

Beschrijving

De lont van deze Buitenkaars XXL Sculpture is extra dik, waardoor je een fakkel achtige vlam krijgt. De kaars is daarom niet geschikt voor binnen gebruik, maar kan wel tegen een beetje wind en regen. Zo heb je er het hele jaar lol van!
Goed om te weten wellicht dat deze kaarsen zijn gemaakt van rest paraffine. Dit is paraffine dat wordt gemorst of over is na productie en wordt hergebruikt in onze buitenkaarsen. Hierdoor kunnen de kleuren onderling een beetje verschillen, dit is geen productiefout maar de charme van het product. De kaarsen zijn gedipt in de nieuwe lievelingskleur voor de tuin: eucalyptus.

Branduren: 100 uur
Materiaal: gerecyclede paraffine en EKO-TEX gecertificeerde lont.
Afmetingen: Ø15×40 cm
Kleur: Eucalyptus

Gebruik

De buitenkaars XXL sculpture extra dikke lont, niet geschikt voor binnen gebruik, maakt dat deze kaars wel tegen een beetje wind en regen kan, zodat je er het hele jaar lol van hebt! Buitenkaarsen hebben hetzelfde smeltpunt als normale kaarsen. Wees dus voorzichtig met het plaatsen in direct zonlicht.

Over het merk

Liefdevol, eerlijk en ambachtelijk: zo worden de kaarsen van Rustik Lyss gemaakt en daar zijn ze trots op! Het maken van kaarsen is een echte ambacht waar vaak nog veel handwerk aan te pas komt. Rystik Lyss werkt daarom al jaren samen met dezelfde kaarsenfabrieken waar ze van opaan kunnen en waarvan ze de standaard hoog ligt en die hun voetprint zo laag mogelijk houden.
Zo wordt er gewerkt met closed water-loop machines tegen waterverspilling, worden alle kaarsen in Europa geproduceerd met Europese grondstoffen, EKO-TEX gecertificeerde lonten en recycling van afvalmateriaal en grondstoffen.

Kijk hier voor alle kaarsen van Rustik Lyss

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Buitenkaars XXL Sculpture” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *