Inpakpapier met bloemzaden

6,50

✅ Binnen 1-2 werkdagen verzonden

✅ Bezorging GRATIS vanaf €55

✅ GRATIS retour binnen 30 dagen

✅ Duurzaam verzonden met restmaterialen

Beschrijving

Nederland telt maar liefst 360 bijensoorten. De helft daarvan staat op de Rode Lijst, wat betekent dat ze bedreigd zijn. Ernstig als dat is, zonder bijen zijn we nergens! Zonder het harde bestuif werk van de bijen is er voor ons geen groente, fruit, noten, koffie… Ze zorgen voor het bestuiven van ruim 75 procent van onze voedselgewassen.

Een grote veroorzaker van de bedreiging van bijen is de afnemende leefomgeving. Met To Jungle inpakpapier met bloemzaden kan je hier op een leuke manier mee helpen. Het zit namelijk vol met zaadjes voor een wilde bloemen mix, en daar zijn bijen gek op. Geef een cadeau aan de ontvanger én de bijen!

GEBRUIK

De rol inpakpapier is 200×30 cm en is wit aan de ene kant, gekleurd aan de andere kant.

Leuk om zelf  bijvoorbeeld nog een bericht op het inpakpapier achter te laten! Er is een bloemenzaden-mix in verwerkt van wilde bloemen, waar de bijen gek op zijn. Na uitpakken kun je het papier in de aarde stoppen en wat water geven. Hierdoor breekt het biologisch afbreekbare papier in 3 weken helemaal af.

OVER HET MERK

To Jungle is ons eigen merk, geboren uit eigen behoefte. Tijdens onze mooie reizen kwamen we overal, echt overal plastic tegen. Van diep in de zee tot diep in de jungle. Ook kwamen we oplossingen tegen, zoals een bamboe rietje in ons drankje op het strand. Zo kan het dus ook! Op een positieve manier willen we mensen inspireren met gemakkelijke producten om in het dagelijks leven een duurzame steentje bij te dragen. Veel steentjes samen vormen al snel een grote berg. De wereld verandert wanneer jij verandert. Jungle mee!

Je vind alle producten van To Jungle hier.

Extra informatie

Kleur

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Inpakpapier met bloemzaden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *