kartonnen boekje Feyenoord

13,95

✅ Binnen 1-2 werkdagen verzonden

✅ Bezorging GRATIS vanaf €55

✅ GRATIS retour binnen 30 dagen

✅ Duurzaam verzonden met restmaterialen

Beschrijving

Dit kartonnen boekje Feyenoord is een ode aan de club van Zuid.

Een boek waarin je op weg gaat naar het Feyenoord stadion en vervolgens tot de plons in de fontein beleeft. Ckoe tekende voor de illustraties die de teksten van de dichter Jeroen Naaktgeboren omarmen. Het is een boek dat je deelt uit clubliefde. Een boek dat je schenkt bij een geboorte of weggeeft aan een kameraad. Van Lee tot de shawls. Van het doelpunt en het snacken in de rust tot aan het laatste fluitsignaal. De woordenschat van het stadion met tekeningen van Ckoe in een Rotterdams karakter. Een boek voor grote en ook kleine kinderen. Een boek dat je vooraan in je kast zet. Een boek om voor te lezen en door te lezen.

Ckoe (Hans vd Meulengraaf, 1980) is tekenaar en uitgever van de kartonboekjes Een rondje RotterdamEen rondje Diergaarde Blijdorp en andere. Tekende strips voor o.a. de Okki, Jippo en maakte jaren lang de small-press strip Uier. Als animator maakte hij korte films welke wereldwijd vertoond zijn en werkte voor o.a. Sesamstraat, studio Snugger en de Boterhamshow.

Jeroen Naaktgeboren werd in 2003 Nederlands kampioen Poetry Slam. Hij is de host van de roemruchte PoetsClub Rotterdam en met minstens zoveel plezier en trots werkzaam bij een samenwerkingsverband voor passend onderwijs. In 2008 werd hij benoemd tot de eerste stadsdichter van Rotterdam.

Specificaties:

  • Afmetingen: 16 x 16 cm
  • Pagina’s: 22
  • Auteur: Ckoe & Jeroen Naaktgeboren, Uitgever: Uitgeverij de Zeekoe, Distributie: NOOX City Kids
  • Materiaal: Karton

 

OVER HET MERK

Welkom bij NOOX City Kids, waar met veel plezier en liefde de mooiste, duurzame producten worden ontwerpen voor nieuwe stadsbewonertjes.

Noox is trots om te kunnen zeggen dat ze uitsluitend werken met integere en gecertificeerde partners. Bijna de hele collectie wordt volgens de fairtrade principes in Bangladesh gemaakt.

Deze producten worden allemaal van restmaterialen gemaakt. De vrouwen die aan de producten werken krijgen een eerlijk loon waardoor zij financieel onafhankelijk zijn en voor zichzelf en hun gezin kunnen zorgen. Zo krijgen ze goede gezondheidszorg, werken onder veilige omstandigheden en worden intern opgeleid.

Het resterende deel van de Noox City Kids producten komt uit Polen, de Baltische Staten en China. Door de korte lijnen met alle partners en suppliers, die dankzij intensief contact en het werken met kleine teams zijn ontstaan, kunnen ze ervoor zorgen dat het beoogde kwaliteitsniveau steeds wordt behaald. Bovendien draagt Noox zo een steentje bij aan een beter milieu en kunnen ze jou duurzame en hoogwaardige kraamcadeaus aanbieden.

Bekijk alle duurzame kraam cadeaus van Noox City Kids hier.

10% Welkomskorting

Schrijf je nu in voor de Basecamp nieuwsbrief 🎁

Hey daar, leuk dat je hier bent! Meld je aan om op de hoogte te blijven van onze nieuwste duurzame vondsten, weetjes, events, aanbiedingen en ontvang 10% korting op je eerste aankoop.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “kartonnen boekje Feyenoord” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…