Vershouddoek Repair blok

5,50

✅ Binnen 1-2 werkdagen verzonden

✅ Bezorging GRATIS vanaf €55

✅ GRATIS retour binnen 30 dagen

✅ Duurzaam verzonden met restmaterialen

Op voorraad

Beschrijving

Dit vershouddoek repair blok is de solide vorm van het recept voor de To Jungle Vershouddoeken. Zijn je vershouddoeken dunner geworden en werken ze na het vele hergebruik niet meer zo goed? Dat kan. Ze slijten heel langzaam, doordat er steeds een klein beetje bijenwas aan je handen blijft. Dat geeft niet, dat is zelfs lekker voor je handen 😉 Met deze blokjes maak je je To Jungle Vershouddoek weer zo goed als nieuw en gaan ze tot wel een jaar langer mee!

Prijs is voor één blokje.

GEBRUIK VERSHOUDDOEK REPAIR BLOK

Eén vershouddoek repair blokje is goed voor 4 kleine vershouddoeken, of 3 medium vershouddoeken, of 2 grote vershouddoeken.

Er zijn drie manieren om de blokjes aan te brengen op je To Jungle Vershouddoek.

– Rasp het blokje en bestrooi je doek met de rasp. Leg het doek op een bakpapier en doe het ongeveer een minuutje in de oven op 150 graden. Kijk of alle rasp is gesmolten. Haal het doek uit de oven en wapper een beetje. Laat het even afkoelen op een rekje.

– Rasp het blokje en bestrooi je doek met de rasp. Plaats het doek tussen twee bakpapiertjes en ga eroverheen met een strijkijzer tot alle was is gesmolten in het doek. Haal het doek tussen het bakpapier vandaan en wapper een beetje. Laat het even afkoelen op een rekje.

– Doe het blokje in een bakje en doe dit in de oven op 150 graden, tot het is gesmolten. Of smelt de was in het bakje met de au bain marie methode. Leg het doek op een bakpapier en verdeel het gesmolten blokje evenredig met een kwast over het doek. Leg het bakpapier met het doek in de oven (nog steeds 150 graden) voor ongeveer een minuutje. Haal het doek uit de oven en wapper een beetje. Laat het even afkoelen op een rekje.

De spullen die je hebt gebruikt met het verwerken van het blokje kun je schoonkrijgen met kokend water. Dan smelt de bijenwas zo overal vanaf!

OVER HET MERK

To Jungle is ons eigen merk, geboren uit eigen behoefte. Tijdens onze mooie reizen kwamen we overal, echt overal plastic tegen. Van diep in de zee tot diep in de jungle. Ook kwamen we oplossingen tegen, zoals een bamboe rietje in ons drankje op het strand. Zo kan het dus ook! Op een positieve manier willen we mensen inspireren met gemakkelijke producten om in het dagelijks leven een duurzame steentje bij te dragen. Veel steentjes samen vormen al snel een grote berg. De wereld verandert wanneer jij verandert. Jungle mee!

Je vind alle producten van To Jungle hier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vershouddoek Repair blok” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *