Fermentatie kit add-on Ketchup

6,45

✅ Binnen 1-2 werkdagen verzonden

✅ Bezorging GRATIS vanaf €55

✅ GRATIS retour binnen 30 dagen

✅ Duurzaam verzonden met restmaterialen

Slechts 2 resterend op voorraad

Beschrijving

Ketchup fermenteren….huh? Is ketchup gefermenteerd? Nee. Maar dat wil je wél! Want gefermenteerde tomatensaus is probiotisch, supersmaakvol, bevat weinig suiker maar is bovenal een superveelzijdig product. Heerlijk als ketchup bij de friet, als saus bij de BBQ, als basis voor de pasta, of gekoeld als probiotische basis voor een heerlijke gazpacho. Zo red je met deze fermentatie kit add-on Ketchup overtollige overrijpe tomaten mee van de composthoop.

Inhoud

Ketchupspecerijenmengel ‘Spicey Manenwolfs’ . Deze ketchupmix is een co-creatie van RotPot en Manenwolfs, twee Rotterdamse food-ondernemingen met een bijzonder verhaal. Het brein achter Manenwolfs, en dus ook achter deze ketchupmix is Sasker Scheerder. Deze magiër tovert de meest wonderlijke smaken en de meest smaakvolle wonderen uit zijn Rotterdamse foodlab.

De fermentatie kit add-on Ketchup is te gebruiken in combinatie met elke RotPot met een waterslot, zoals de Rotpot Mosterd, Kimchi en Kraut .

Ingrediënten

gerookte rietsuiker, zeezout, kaneel, gerookt paprikapoeder, piment, chilipeper, kruidnagel.
LET OP: kan sporen van gluten bevatten.

OVER HET MERK

RotPot is een creatie van Sanne, dé fermentatie-expert. Sanne is jaren geleden gefascineerd geraakt door de enorme mogelijkheden en voordelen van fermentatie en heeft als missie iedereen aan het fermenteren te krijgen. Fermenteren is en oude bereidingstechniek waarbij gisten en bacteriën de natuurlijk aanwezige suikers omzetten in milde zuren. Door groente en fruit in te maken / te fermenteren, ga je voedsel verspilling tegen.
Sanne werkt samen met een sociale werkplaats en haar eigen werkplaats is gevestigd in Rotterdam.

Bekijk alle producten van Rotpot hier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fermentatie kit add-on Ketchup” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…